Gedragsbegeleiding

Inhoud
Als je hond gedrag vertoont dat je als probleem ervaart, dan bestaat de mogelijkheid voor gedragsbegeleiding. Gedragsbegeleiding start met een gedragsconsult. Tijdens deze afspraak gaan we samen je hond en zijn gedrag bespreken. Alle factoren die een rol spelen in het leven van je hond komen in dit gesprek aan bod. We gaan op zoek naar de oorzaak van het gedrag. Aan het eind van het gedragsconsult bespreken we de resultaten van mijn observatie van je hond, adviezen in de omgang met je hond en een plan van aanpak om de emotie en daarmee het gedrag van je hond te veranderen. Je ontvangt een verslag, zodat je de besproken onderwerpen na kunt lezen. Vervolgens plannen we vervolgafspraken, waarbij we steeds kijken hoe het met jou en je hond gaat. We sturen ons plan van aanpak bij, als dat nodig mocht zijn.

Locatie
Het gedragsconsult vindt plaats op het veld van Hondenschool Akela (adres: Benthem 3, Bakel) of bij je thuis.
Vervolgafspraken zullen gepland worden op dit veld, bij jou thuis of op een andere locatie. Dit is afhankelijk van het plan van aanpak.

Duur
Het gedragsconsult duurt meestal 2 tot 3 uur. Mochten we meer tijd nodig hebben, dan nemen we deze tijd.
Vervolgafspraken duren meestal 1 uur. De duur van de vervolgafspraken en het aantal vervolgafspraken zijn afhankelijk van het plan van aanpak.

Kosten
De kosten voor het gedragsconsult zijn € 135,- (gesprek en verslag).
De kosten voor de vervolgafspraken zijn € 50,- per afspraak.
Voor afstanden vanaf 10 km van postcode 5425VZ wordt € 0,35 per km in rekening gebracht.